Wednesday, October 2, 2013

[Kiriman] Pengakuan.

Assalamualaikum M.H,

saya dengan rasa malu yang tebal ni nak bagi tahu kat awak dalam surat ni..
saya SUKA awak!
jangan tanya kenapa saya suka awak..
saya pun tak tahu..
suddenly saya jadi macam ni.
senang cerita semua ni kuasa Dia
saya tak penah rasa macam ni..
kawan-kawan saya suruh saya bagi tahu awak depan-depan tapi saya segan..
saya tak boleh bayangkn mcm nak hadapi lepas bagi tahu awak semua benda tu..
Dah la kita akan selalu jumpa in future nanti

awak,
saya harap sangat-sangat yang awak tak ada sesiapa dalam hidup awak..
jangan lah tiba-tiba awak ada tunang pulak
boleh kena heart attack! saya..
tapi kalau jadi pun saya rasa saya redha..
maknanya kita tak ada jodoh.*sedih*
Tapo saya akan berusaha untuk tambat hati awak..
dalam doa
orang kata 'action speaks louder than words"
hehehe..

by :unknown

3 comments:

n said...

ayuh, luahkan saja :)

Cangkul Emas said...

oh come on, luahkan apa di dalam hati!


nak abam Cangkul tolong?

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

Sangat teruja "Posmen ke Syurga".