Wednesday, August 29, 2012

[Kiriman] Berhenti


Assalamualaikum...
sungguh aku suka kat dia. ingat aku suka sikit sikit ke? ya aku yang memilih untuk suka kat dia sangat sangat bila dia macam tunjukkan dia suka aku. suka aku? haha. perasan kot. ye lah rasanya dia memang baik dengan sesiapa pun. aku je perasan lebih. sigh. (_ _")tapi kali ni aku isytiharkan diri aku untuk berhenti suka dah kat dia. BERHENTI!

dear wan,
sungguh memang aku suka kau. kau tau tak? mesti tak tau kan.. dont worry small matter je ni. tak kisah... *sobsob* aku harap kau berhenti juga melayan aku. ya. berhenti layan aku walaupun kita ni kawan.
cukup la aku dah perasan selama ni. jangan tegur aku di fesbuk, macam yg kau dah biasa buat sekarang. kalau boleh takkan layan langsung. aku juga akan cuba untuk tak tegur kau dah. jangan usik aku dah. ya. berhenti usik usik aku. maybe aku suka kau sebab kau suka usik aku. (-.-') aku penah termesej kau dulu, masa seorang membe kita kahwin, tanya kau pergi ke tak? tapi dalam mesej mesej kau tu, ada 1 mesej kau usik aku. aku terkejut. tp aku tak reply dah mesej kau tu. malu sebab budak baik mcm kau yg mengusik. pelik.. sigh. aku memang kuat perasan.

jangan tanya nak datang rumah aku boleh ke tak. sebab soalan ni kau penah tanya masa kau aktif berYM dulu. kan aku dah cakap aku kuat perasan. soalan ni aku tak penah lupa. (-.-') jangan ajak aku datang rumah kau jugak. kau tau aku jadi pendiam seminggu after dijemput dan dihantar pulang selepas ke rumah kau tu. mengelamun sikit ingat kau. nanar aku tau! nanar.. -.-' jangan ajak aku tengok baju kahwin dah. kan aku ni kuat perasan.

jangan tanya pasal mana suami aku. sebab kau punya soalan ni buat aku jadi lagi saiko. jangan cakap nak suruh aku temankan kau jalan jalan. lagi aku gila nanti, macam mana? jangan cakap, jangan YM, jangan layan aku. itu the best way. and aku sememangnya puas sebab baru baru ni masa raya, aku mesej kau and kau tetiba call aku and tanya, "ini siapa?" tercengang juga aku. tapi tak apa. no worries. aku terkilan sikit je.

aku ni hanya perempuan biasa yang tak sesuai dengan kau. aku akan sentiasa doakan kau dapat jodoh yang baik, dan berjaya membina keluarga bertaqwa yang boleh memimpin negara ni. insyaAllah. aku pula? aku kan dah berhenti suka kau, jadi aku akan memperbaiki diri aku. bukan kau je nak jodoh yang baik. aku pun nak jugak. haha.

assalamualaikum. 

2 comments:

Iffah Afeefah said...

die benar2 mendengar kata

ahh sakitnye rase itu kan

kite suruh dan kite turut derita

Faizul Osman said...

kuat perasan ni payah jugak kan...