Thursday, March 15, 2012

Anjing yang anjing

problem?
Wahai anjing, 


Tatkala malam bulan mengambang, tatkala bintang bersinar berkelipan, aku tak pernah kisah kalau kau nak menyalak bagai nak rak atau teransfom jadik serigala, tapi banyak-banyak pilihan, kenapalah kau kejar jugak kitorang yang nak pergi makan kat arked tu? Kau tahu tak, doa orang yang teraniaya tu makbul tau. Tapi malangnya, kau siap dah ajak sepupu-sepapat pulak nak kejar kitorang. Takkan hari-hari nak makan biskut marie je kat bilik. Perangai kau tu dah serupa kawan \'sama haram\' kau lah. Kalau muka kau macam anjing Paris Hilton mahupun Scooby Doo aku tak kisah, ni dah macam Bulldog haram jadah tu kau tau tak?


Last word dari aku, kau memang anjing betullah!

Dari, 
Yang takut anjing.






5 comments:

EZAN IDMA said...

hhahah pernah juga kene kejar anjing :(

Cik_Shiqah said...

Kesabaran anda sedang diuji agaknya.
sabar je lah.. hehe..

nurpiska said...

warkah buat anjing ye.

jhnrdzi said...

Saya sebagai anak lelaki uitm kuantan, perchaya dengan statement anda shamil.

AMIRA ATIYA said...

masa gua baca surat ni gua gelak gila-gila. Hahaha. Adoi anjing pun dapat surat. Tahniah anjing tersebut.